Magyar Deutsch
MagunkrólSzolgáltatásainkElhelyezkedésGalériaKapcsolatPartnereink Facebook
Magunkról
Az Alpok Egészségház a környék legnagyobb privát egészségügyi, rekreációs és szépészeti komplexuma. Szombathely egyik legimpozánsabb épülete a legújabb technikai háttérrel és professzionális szakmaisággal rendelkező szolgáltatókat gyűjtötte össze.
A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését. Tovább »

Magunkról

Az Alpok Egészségház a környék legnagyobb privát egészségügyi, rekreációs és szépészeti komplexuma. Szombathely egyik legimpozánsabb épülete a legújabb technikai háttérrel és professzionális szakmaisággal rendelkező szolgáltatókat gyűjtötte össze.
A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését.

Struktúráját tekintve egy igazi komplexumról beszélhetünk, hiszen a szintenként elkülönülő tevékenységtípusok által a család minden tagja megtalálja a számára legideálisabb szolgáltatásokat:
 
  • pince szint: rekreáció, relaxáció
  • földszint: szépészet és egészségmegőrzés
  • 1. emelet: alternatív gyógymódok
  • 2. emelet: orvosi szolgáltatások
  • 3. emelet: orvosi szolgáltatások
Az épületben továbbá minden igényt kielégítő tárgyaló- és konferencia terem várja konferenciák, előadások résztvevőit.

A háromszintes, teljes egészében akadálymentesített épületben személyfelvonó, valamint ingyenes, zárt parkolóhelyek állnak a vendégeink rendelkezésére.

Legyen vendégünk Ön is és szülessen újjá egy exkluzív környezetben a legjobb szakemberek segítségével!

 
Történet

Az évek óta üresen álló, nagy múlttal rendelkező épület tulajdonosaként úgy döntöttünk, hogy a hajdan impozáns épületet az eredeti szépségében állítjuk helyre. Az épület felújítását az építészeti értékek megőrzése mellett a mai kor műszaki követelményeinek maximális kielégítésével végeztük el, hogy aztán megújult, exkluzív külsővel és tartalommal az egészség és a szépség szolgálatába állítsuk.

Az épület az 1897-ben elkészült Frigyes főherczeg-laktanya tiszti pavilonjaként funkcionált. Az átadásról a Vasvármegye napilap, 1897. évi 74. száma így tudósított:
„ A laktanya leírása: 7365 ölnyi térségen terül el, 8 pavilonszerű épületből áll, díszes kerítés veszi körül. Főfrontja a Kálvária utcára néz. A város felé eső legelső épület, mely külön rácsozattal és külön kapubejárattal van ellátva, a tiszti pavilon. Ez igen díszes épület, két emelet magas.
A középső kétemeletes főépület homlokzatán e felirat olvasható: „Frigyes főherczeg-laktanya”.

A tiszti pavilon földszintjén vannak az irodahelységek. A főépület első emeletén és a jobb szárnyépületben van a tiszti étkezde, az iskola és a könyvtár. A balszárny-épületben egy lakás is van a százados részére.

A főépület második emelete két tiszti lakást foglal magában. A külön rácsozattal bekerített térségen, a tiszti pavilontól balra terül a többi épület.

Kivitel: Brenner János és Walder Alajos építő-vállalkozók dicséretére válik az épület.
Frigyes főherczeg a legmagasabb megelégedést nyilvánította”


KAPCSOLAT
Alpok Egészségház
9700 Szombathely, Kálvária u. 34.

Recepció: +36 94/393-074

Recepciószolgáltatás:
Hétfő-Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 13:00

E-mail: alpokhaz@gmail.com

Az adott elérhetőségeken csak információt tudunk nyújtani, illetve elérhetőséget adni a szolgáltatókhoz.
Időpont foglalás esetén kérjük hívják az adott szolgáltatót!
AKTUÁLIS AJÁNLATOK
A projekt megnevezése:
Alpok Egészségház kialakítása, Szombathely
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2013. Alpok Egészségház. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu