Magyar Deutsch
MagunkrólSzolgáltatásainkElhelyezkedésGalériaKapcsolatPartnereink Facebook
Magunkról
Az Alpok Egészségház a környék legnagyobb privát egészségügyi, rekreációs és szépészeti komplexuma. Szombathely egyik legimpozánsabb épülete a legújabb technikai háttérrel és professzionális szakmaisággal rendelkező szolgáltatókat gyűjtötte össze.
A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését. Tovább »

O2 bár

KOMPLEX OXIGÉNTERÁPIA-AROMATERÁPIA-NEGATÍV ION TERÁPIA! Lélegezzen fel oxigénnel! Szolgáltatásunk által bárki élvezheti a friss oxigénben dús levegő megújító hatását!
Készülékünk 93 %-os oxigéntartalmú tiszta levegőt adagol. Ez azt jelenti, hogy készülék a headseten keresztül a test normál oxigénszükségletének 450%-át biztosítja. Igény esetén negatív töltésű ionokkal dúsítja a levegőt, mely tiszta erdei levegőhöz hasonló hatást eredményez.
Az Oxigénből nyerjük a testünk számára szükséges energia 90%-át, az élelmiszerekből csak a további 10%-et! Az oxigénbár használata növeli az oxigén koncentrációt a vérben. Az extra oxigén elősegíti az agyműködést, akár 20%-kal is javíthatja a koncentráló képességet és a rövid távú memóriát.

Hatásai:
  • Segít oldani a stresszt
  • Enyhíti, megszünteti a fejfájást
  • Hatásos a levertség, fáradtság, depresszió tünetei ellen
  • Elmulasztja a másnaposságot
  • Megszünteti az alkohol mellékhatásait
  • Megszabadít a méreganyagoktól
  • Élesíti a rövidtávú memóriát
  • Fokozza a koncentrációs képességet
Azonnali, rövidtávú alkalmazás előnyei  (15 perc alatt):
Hasonló hatást érhet el az Oxygen Relax használatával mint egy erős kávéval, vagy energiaital fogyasztásával, csak ezek káros mellékhatásai nélkül.
Szellemi felfrissülést, fizikai aktivitás visszanyerését, jó közérzetet, fejfájás megszüntetését,  másnaposság kezelését, a stressz hatásainak enyhítését, hatékonyabb anyagcserét és az oxigénbe kevert aromáknak köszönhetően kellemes kikapcsolódást nyújt használójának.

Rendszeres, napi alkalmazása esetén:
Az oxigén gyógyító, fertőtlenítő tulajdonságát régóta ismeri és alkalmazza az orvostudomány. Jótékony hatását testünk minden porcikájában kifejti. Elegendő mennyiségű oxigén a szervezet számára harmónikus, kiegyensúlyozott működést, a betegségekkel, allergiákkal szembeni nagyfokú védettséget, hosszú életet biztosít.
Fontos kiemelni, hogy cégünk közérzet javító szolgáltatásként működteti Oxygen Relax készülékékeit, nem gyógyászati céllal! Az általa előállított 90-96%-os oxigén élő szervezetre gyakorolt jótékony hatásai viszont megkérdőjelezhetetlenek.
 
Nyitva tartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 21:00
Szombat: 09:00 - 17:00
illetve további időpont egyeztetés alapján.

Elérhetőség:
E-mail: info@oxygenbar.hu
Tel.: 06 20-501-7130
Web: www.oxygenbar.hu


KAPCSOLAT
Alpok Egészségház
9700 Szombathely, Kálvária u. 34.

Recepció: +36 94/393-074

Recepciószolgáltatás:
Hétfő-Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 13:00

E-mail: alpokhaz@gmail.com

Az adott elérhetőségeken csak információt tudunk nyújtani, illetve elérhetőséget adni a szolgáltatókhoz.
Időpont foglalás esetén kérjük hívják az adott szolgáltatót!
AKTUÁLIS AJÁNLATOK
A projekt megnevezése:
Alpok Egészségház kialakítása, Szombathely
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2013. Alpok Egészségház. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu