Magyar Deutsch
MagunkrólSzolgáltatásainkElhelyezkedésGalériaKapcsolatPartnereink Facebook
Magunkról
Az Alpok Egészségház a környék legnagyobb privát egészségügyi, rekreációs és szépészeti komplexuma. Szombathely egyik legimpozánsabb épülete a legújabb technikai háttérrel és professzionális szakmaisággal rendelkező szolgáltatókat gyűjtötte össze.
A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését. Tovább »

Dr. Szabó Ágnes Katalin pszichoterapeuta

Te és a Partnered - Fejleszd a kapcsolataidat tanfolyam (2021.03.1-02)
 
 
Anya-Magzat Tudatos kapcsolatépítő tanfolyam 10 alkalmas (Első alkalom: 2021.03.05.)  

Intuitív Anatómia tanfolyam (2021.05.10-től)  
 
ONLINE ESEMÉNYEINK:
 
Alap ThetaHealing tanfolyam
   

Család születik, ingyenes online esemény  

Ingyenes ThetaHealing gyakorló reggelek  

Haladó ThetaHealing tanfolyam  

Áss mélyebbre!  
 
 
EGYÉNI ÉS CSOPORTOS TERÁPIÁS ELJÁRÁSOK
 
     A fő ellátási terület a pszichiátriai, pszichoterápiás végzettségből adódóan elsősorban a lelki-érzelmi élet különböző elváltozásai, zavarai, betegségei, melyek megnyilvánulhatnak hangulati, kedély és vegetatív zavarokban, párkapcsolati, munkahelyi és egyéb problémákban, a kommunikáció és a gondolkodás zavaraiban, kényszerekben, függőségi megbetegedésekben, stb. A lelki élet zavarai jelentkezhetnek testi elváltozásokban is, ill. kísérheti testi elváltozás azokat, pl. stressz okozta megbetegedések esetében, melyek szintén gyógyítást igényelhetnek, lehetőleg alternatív, gyógyszerektől mentes megoldásokkal pl. fitoterápia, FÜA, lélekgyógyítás. Hiszem, hogy az érzelmi-lelki és gondolkodásbeli bajoknál nem a gyógyszer a jó megoldás, ezért 10 éve már tudatosan gyógyszer nélkül, kizárólag természetes úton gyógyítok. A kiváltó okok meglelése, tudatosítása (megértése) nem elég. Gyógyító, rendezettséget adó VÁLTOZTATÁS, új és saját utakra való rálelés legalább olyan lényeges. Fontos, hogy a béke és belső megnyugvás harmóniát adva jelezze a gyógyítási folyamat elindulását. A betegség soha nem testi szinten keletkezik, hanem a szellemi-gondolati és lelki-érzelmi síkokon. Tehát ha itt történik gyógyító beavatkozás, a fizikai síkok betegség-tünetei párhuzamosan meggyógyulnak –néha időben késleltetetten. Természetesen mivel az időfaktor lényeges, ezért a fizikai test gyógyítása is el kell, hogy induljon egyidejűleg, ezt szolgálják az alternatív természetgyógyászati gyógymódok, mint a fitoterápia és a FÜA (energetikai beavatkozás az egészség helyreállítását célzóan), csoportterápiák (Anya-magzat kapcsolatanalízis, Hangtransz – LélekŐSszhang)
 
            A fitoterápiás eljárásnál egyénre szabottan gyógytea kikeverés történik, több mint 70 féle szárított alap gyógyfűből kiválasztva a legalkalmasabb kombinációt, panaszoktól, alkattól, állapottól függően.
          A fülakupunktúrás kezelés lézerkészülék (ceruza) segítségével, ill. egyszer használatos ún. tartós tűk (fél-1 mm hosszú kis ingertűk) és vaccaria magok (antiallergén kínai növényi magok) felhelyezésével zajlik, mely utóbbiak inkább akupresszúrás jellegűek. Utóbbi két tartós megoldás előre gyártott, és rögzítő tapaszra applikált (sebtapasz), aminek  segítsége által rögzül a fül bőréhez. Az ALLERGIA például remekül kezelhető akupunktúrával, gyógyteákkal, különösen, ha kiegészül pszichoterápiás kezelésekkel is!
 
          Az Anya-magzat kapcsolatanalízisnek egyéni és csoportos része van.
Csoportban az általános testtudatosítás indul, míg egyéni keretek közt az intelligens és tudatos magzatával jut kapcsolatba a várandós édesanya úgy, hogy saját magával kerül először is tudatos párbeszédbe. Ez a kulcs ahhoz, hogy a teste segítségére lehessen a magzatával történő kapcsolat kiépítésében. A folyamat egyénre szabása, az esetleges félelmek és blokkok oldása egyéni keretek közt folyik. Ez felszabadító mind az anya, mind a magzat számára!

         Lélekmagőshang-összhang – HANGTRANSZ csoport
Kreatív önmegújító, ezáltal önazonosságot adó folyamat részesévé válsz a hang segítségével! A hangtransz természete, hogy önmagából fakadóan az öngyógyító erők beindulását is eredményezi. A folyamatban átélheted, milyen az, ha  elindulsz a valódi életedben és önmagadra lelsz, számodra sokszor meg sem élt lényed felfedezésére, a belső teremtő Hang, a kreatív Lélek alkotó szabadságának tevékeny és teremtő megtapasztalása által. Ezt az önmagad közepébe való érkezést indítja el a folyamat, aminek a Lélekőshang-összhang, ill. Hangtransz nevet adtam. A transzformáció már az első alkalommal elindul, de ahhoz, hogy ez biztonságos keretek közt továbbfolyjon, rövid időn, de legalább 1 hónapon belül kívánatos megismételni  még egyszer a folyamat átélését.
 
Dr. Szabó Ágnes Katalin
Pszichoterapeuta szakorvos
Pszichiáter, Természetegyógyász, Egyéni-, pár- és csoportterápiák


E-mail: kapcsolat@drszaboagnes.hu
Facebook: www.facebook.com/drszaboagnes.hu


KAPCSOLAT
Alpok Egészségház
9700 Szombathely, Kálvária u. 34.

Recepció: +36 94/393-074

Recepciószolgáltatás:
Hétfő-Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 13:00

E-mail: alpokhaz@gmail.com

Az adott elérhetőségeken csak információt tudunk nyújtani, illetve elérhetőséget adni a szolgáltatókhoz.
Időpont foglalás esetén kérjük hívják az adott szolgáltatót!
AKTUÁLIS AJÁNLATOK
A projekt megnevezése:
Alpok Egészségház kialakítása, Szombathely
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2013. Alpok Egészségház. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu