Magyar Deutsch
MagunkrólSzolgáltatásainkElhelyezkedésGalériaKapcsolatPartnereink Facebook
Magunkról
Az Alpok Egészségház a környék legnagyobb privát egészségügyi, rekreációs és szépészeti komplexuma. Szombathely egyik legimpozánsabb épülete a legújabb technikai háttérrel és professzionális szakmaisággal rendelkező szolgáltatókat gyűjtötte össze.
A létesítmény barátságos, emberközeli, exkluzív környezetben biztosítja a vendégek igényeinek maximális színvonalú kielégítését. Tovább »

Hagyományos Kínai Orvoslás

A Hagyományos Kínai Orvoslás (HKO) több mint 3500 éves múltra tekint vissza. A HKO a gyakorlat és a gondolkodás összefüggő, önálló rendszere, amelyet már több mint 2000 éve foglaltak írott rendszerbe. Ősi leírásokra alapozva, klinikai megfigyelések, vizsgálatok és a kritikus gondolkodás folyamatának az eredménye. Tapasztalati tudomány. A HKO a fizikai és mentális rendellenességek korai észlelésére összpontosít, amelyeket a betegség kifejlődése előtt kezel, de a különböző, már meglévő akut és krónikus betegségek is sikeresen kezelhetők a HKO szelíd és célzott módszereivel.

Természetes gyógymód mellékhatások nélkül. Holisztikus szemléletű elve alapján sikeres gyógyászati rendszer.
 
 
A HKO terápia jellegű gyógymódokat alkalmaz. A cél mindig a szervezet működésének az egyensúlyba hozatala. Az orvos nem a betegséget gyógyítja, hanem a szervezet öngyógyító képességét helyezi a probléma középpontjába.
 
 
A Xin Chun (新春) magyarra fordítva "Új Tavasz" hagyományos kínai orvosi rendelőben nagyrészt belgyógyászati, nőgyógyászati, mozgásszervi, idegrendszeri problémák, hormonális, allergiás, pszihés zavarok, gerinbántalmak  kezelései folynak.

Időpontfoglalás: +36 30/1637723
 


KAPCSOLAT
Alpok Egészségház
9700 Szombathely, Kálvária u. 34.

Recepció: +36 94/393-074

Recepciószolgáltatás:
Hétfő-Péntek: 08:00 - 19:00
Szombat: 08:00 - 13:00

E-mail: alpokhaz@gmail.com

Az adott elérhetőségeken csak információt tudunk nyújtani, illetve elérhetőséget adni a szolgáltatókhoz.
Időpont foglalás esetén kérjük hívják az adott szolgáltatót!
AKTUÁLIS AJÁNLATOK
A projekt megnevezése:
Alpok Egészségház kialakítása, Szombathely
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2013. Alpok Egészségház. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu